Política de Privacitat

La protecció de les dades personals dels seus clients i de tercers per BARMARBELLA.CAT es estricta. A l’efecte de preservar-ne i garantir-ne la privacitat, i en compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, la protecció de dades de caràcter personal (LOPD) un cop el client hagi emplenat el formulari, Ramon Sole Sole, propietàrio de BARMARBELLA.CAT, incorporarà les dades als seus fitxers, dels quals és responsable legalment.

El client ha d´emplenar completament el formulari de registre. En cas contrari, BARMARBELLA.CAT no li podrà presentar els serveis que s’ofereixen al portal. Per sol·licitar comandes de BARMARBELLA.CAT, el client ha de facilitar les dades de caràcter personal que s’indiquen en el formulari de registre. El client, a més, ha de declarar que tota la informació que subministra per a l’accés als portals és vertadera, completa i precisa, i s’ha de comprometre a mantenir-la actualitzada.

El client pot accedir a les seves dades personals, rectificar-les i cancel•lar-les, en els terminis establerts a la LOPD, i es el responsable de fitxer que tracta Ramon Sole Sole, el domicili del qual és Avda. Litoral, 86 – 96 08005 Barcelona. També podrà exercir els drets abans esmentats, per correu electrònic a l’adreça info@barmarbella.cat o be al telèfon 660 231 748.

Abrir chat
Hola! 👋🌴☀
¿Cómo podemos ayudarte?